De Irakese freelance fotograaf Wathiq Khuzaie van Getty Images laat zijn foto's aan zijn landgenoten zien. © Brent Stirton / Getty Images

Het vrije woord staat wereldwijd onder druk, gematigde stemmen dreigen verloren te gaan. IWPR zorgt ervoor dat mensen in oorlogsgebieden en conflictsituaties wel hun stem laten horen en de juiste informatie krijgen om hun corrupte overheden ter verantwoording te roepen. Sinds de Balkan oorlogen in de jaren 90 steunen we onze lokale netwerken van journalisten en activisten in de meest onderdrukte regio’s van de wereld.

U kunt ons daarbij helpen.

GEEF OM HET VRIJE WOORD EN STEUN IWPR
Doneer veilig met een creditcard.
Donaties worden afgehandeld door Stripe via een beveiligde website.

STICHTING IWPR NEDERLAND
Bankrekeningnummer: NL20ABNA0818981288
BIC: ABNANL2A


HELP IWPR DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING TE VERSTERKEN
Door lokaal professionele en burgerjournalisten in traditionele en nieuwe media te trainen.

HELP IWPR OM OVERHEDEN TER VERANTWOORDING TE ROEPEN
Door de capaciteit van burgeractivisten en mensenrechtengroeperingen te ondersteunen, zodat zij effectiever kunnen strijden voor meer transparantie en tegen corruptie.

HELP IWPR OM INCLUSIEVE SAMENLEVINGEN TE BOUWEN
Door in conflictgebieden en in landen die uit een oorlog komen de vredesprocessen te ondersteunen.


GOED OM TE WETEN

Security iconHet Institute for War & Peace Reporting staat geregistreerd als een liefdadigheidsinstelling met ANBI-status.

VRAGEN

UK enquiries icon

Op zoek naar informatie over doneren aan een ANBI of over het werk van de Stichting IWPR NL? Neem contact op met Steven Assies, via +31(0) 658852699 or steven@iwpr.net